ΜΕΛΩΜΕΝΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ

 Αγαπημένη συνταγή για χοιρινά μπριζολάκια με μέλι και λευκό μπαλσάμικο.



Υλικά:
  • 1 κιλό χοιρινά μπριζολάκια χωρίς κόκκαλο 
  • 3κ.σ. μέλι 
  • 3κ.σ. Bαλσάμικο λευκό
  • 2κ. Ελαιόλαδο 
  • 2 σκελίδες σκόρδο 
  • Αλάτι,πιπέρι 
  • Ένα ματσάκι φρέσκο λεμονοθύμαρο




Εκτέλεση:

  • Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα βάζοντας το μέλι,το Bαλσάμικο, το ελαιόλαδο και το σκόρδο πολτοποιημένο σε ένα μεγάλο μπολ.βάζουμε μέσα τις μπριζόλες και τις μαρινάρουμε για τουλάχιστον 2 ώρες.ιδανικά 12 ώρες.
  • Όταν έρθει η ώρα να τις ψήσουμε αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και ψήνουμε σε αντικολλητικό σχαροτήγανο. 
  • Προσθέτουμε το μεγαλύτερο μέρος από το θυμάρι, το υπόλοιπο το κρατάμε για το σερβίρισμα .
  • Ψήνουμε και από τις 2 μεριές και ταυτόχρονα δένει η σάλτσα .
  • Σερβίρονται ζεστά και ζουμερά με σαλάτα.
Καλή απόλαυση!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο