ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

Αυτή την Τσικνοπέμπτη ετοιμάζουμε ζουμερά κοτοσουβλάκια με πολύχρωμες πιπεριές και ένα ωραίο ντιπ για συνοδεία! Φυσικά τα σουβλάκια ψήθηκαν στο αντικολλητικό σχαροτήγανο από τη σειρά COOKIN By GRUPPE της ελληνικής εταιρείας GRUPPE. Δε χρειάζονται πολλά για να έχετε τα πιο νόστιμα κοτοσουβλάκια!!! Υλικά: 1-1,5 κιλό κοτόπουλο, στήθος και μπούτι χωρίς το κόκκαλο, κομμένο σε κυβάκια 2-3 πολύχρωμες πιπεριές, εγώ χρησιμοποίησα 1 πράσινη και 1 κόκκινη. 3-4 κ.σ. ελαιολάδο Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Γλυκιά πάπρικα, θυμάρι αποξηραμένο, σκόνη σκόρδου Για το ντιπ: 3 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό 1 κ.σ. μουστάρδα απαλή 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 πρέζα αλάτι 1 κ.γλ. ελαιόλαδο Για τη χωριάτικη σαλάτα με τοματίνια: Τοματίνια Αγγουράκι Κρεμμύδι Φέτα Πούδρα ελιάς Χαλκιδικής "dosegefsi" Αλάτι, ρίγανη Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Ετοιμάζουμε το μίγμα για τη μαρινάδα του κοτόπουλου αναμιγνύοντας το ελαιόλαδο, τη παπρικα, το θυμάρι και τη σκόνη σκόρδου σε ένα μπολ. Βάζουμε μέσα το κοτό...