ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ CHUTNEY KAI ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

 Σε όλους αρέσει το κουλούρι Θεσσαλονίκης.. Τι καλύτερο λοιπόν να το απολαύσουμε με ένα διαφορετικό τρόπο!! Γεμιστό με τυρί κρέμα, αλλαντικά και  chutney με ρόδι και καρότο της εταιρείας "ΩΔΗ ΣΤΟ ΡΟΔΙ".Ιδανικό για πρωινό, για σνακ η για brunch! 


Υλικά:

  • 2 κουλούρια Θεσσαλονίκης
  • 4 κ.γλ. τυρί κρέμα
  • 8 φέτες αλλαντικά της επιλογής σας, εγώ χρησιμοποίησα προσούτο και σαλάμι αέρος
  • 4 κ.σ. chutney ρόδι και καρότο "ΩΔΗ ΣΤΟ ΡΟΔΙ"
  • 2 αυγά
  • 2 φλ. άγρια ρόκα
  • Αλάτι και φρέσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα κουλούρια στη μέση και αλοίφουμε με το τυρί κρέμα. 

Ρολάρουμε τις φέτες αλλαντικών κ  τις βάζουμε πάνω στο τυρί κρέμα. 


Σειρά έχει η ρόκα και τέλος αλοίφουμε το πάνω μέρος του κουλουριού με το chutney. 




Σερβίρουμε με αυγό τηγανιτό κ λίγη ακομη ρόκα. 


Το chutney ρόδι καρότο που χρησιμοποίησα σε αυτή τη συνταγή, καθώς και όλα τα προϊόντα της εταιρείας "ΩΔΗ ΣΤΟ ΡΟΔΙ ", θα τα βρείτε στο παρακάτω συνδέσμο:




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο