ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ
Αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σας!! Το μοσχαράκι γίνεται τόσο μαλακό και τρυφερό.. Και τα φρέσκα αρωματικά σε συνδιασμό με τα μπαχαρικά και το λεμόνι δίνουν ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα!!! Υλικά: 1 κιλό μοσχαράκι ποντίκι 2-3 καρότα 1 μεσαίο ξερό κρεμμύδι 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1με 1,5 λτ. ζωμό λαχανικών 2 κ.γλ. σκόνη μουστάρδας 1/2 κ.γλ. γλυκό μπούκοβο 3-4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι Άρωμα 4-5 φυλλα φρέσκο φασκόμηλo Άρωμα Χυμό απο 1 λεμόνι 2 κ.σ. νισεστέ Αλάτι Ρύζι Μπασμάτι για το σερβίρισμα και λαχανικά στον ατμό. Εκτέλεση: Σε μια χύτρα τσιγαρίζουμε το κρέας στο ελαιόλαδο από όλες τις μεριές. Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το καρότο σε στικάκια. Μετά από λίγο προσθέτουμε τα φρέσκα μυρωδικά μας. Μπορούμε να τα δέσουμε αν θέλουμε με ένα σπάγκο ή να τα ρίξουμε έτσι όπως είναι. Σε κάθε περίπτωση μη ξεχάσετε να τα αφαιρέσετε πριν δέσετε τη σάλτσα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και προσθέτουμε τη σκόνη μουστάρδας και το μπούκοβο. Ρίχνουμε το ζωμό τόσο όσο