ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΚΑΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

 Μια φανταστική μακαρονάδα νηστίσιμη, πεντανόστιμη και κυρίως πανεύκολη!!! 

Τη μεγάλη διαφορά την κάνει η σάλτσα κίτρινης ντομάτας της εταιρείας Παραδοσιακά Προϊόντα Λαγκαδά. 

Πάμε να δουμε τη συνταγή. 

Υλικά:

Για τη σάλτσα με τα κάσιους:

  • 250γρ. Κάσιους ανάλατα
  • 1 βάζο σάλτσα κίτρινης ντομάτας Παραδοσιακά προϊόντα Λαγκαδά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 10-15 τοματίνια
  • Αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο

1 πακέτο ζυμαρικά της επιλογής μας

Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε τα κάσιους σε ζεστό νερό για τουλάχιστον 2 ώρες. 

Έπειτα πολτοποιούμε στο μπλέντερ. 

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιολάδο και προσθέτουμε τα αλεσμένα κάσιους και τα τοματίνια κομμένα στη μέση. 

Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να μαλακώσουν τα τοματίνια και προσθέτουμε τη σάλτσα κίτρινης ντομάτας. 

Η σάλτσα ειναι έτοιμη για χρήση, δεν χρειάζεται να προσθέσετε κάτι παραπάνω, μόνο λίγο αλάτι αν θέλετε. 

Παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά μας και μόλις είναι έτοιμα τα ρίχνουμε στραγγίζοντας τα μέσα στη σάλτσα. 

Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού. 

Καλή απόλαυση!!! 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο