ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

 

Υπέροχα ραβιόλια γεμιστά με τυριά συνδυασμένα με μπουκίτσες απο μπούτι κοτόπουλου,αποξηραμένα άγρια μανιτάρια και αποξηραμένα τοματίνια.υπέροχη ,μυρωδάτη και λαχταριστή συνταγή!!



Υλικά:
1 πακέτο φρέσκα ραβιόλια 
2κ.σ. ελαιόλαδο
2 μπουτάκια κοτόπουλο κομμένα σε κυβάκια
25γρ. αγρια αποξηραμένα μανιτάρια
2 σφηνάκια λευκό ξηρό κρασί
10 ντοματίνια αποξηραμένα σε λαδάκι 
1 κούπα από το ζωμό των μανιταριών
1 σκελιδα σκορδο
1κ.σ. βεγγέτα
λίγο αλάτι και πιπέρι
τριμμένο regato η οποιοδήποτε άλλο τυράκι σας αρέσει


Εκτέλεση:

Σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε πρώτα το κοτόπουλο και μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε το σκόρδο, τα τοματίνια κομμένα στη μέση και τα μανιτάρια αφού τα έχουμε πρώτα ζωντανέψει μέσα σε μια κούπα ζεστό νερό για μισή ώρα.μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.ρίχνουμε το ζωμό των μανιταριών και όλα τα μπαχαρικά μας και αφήνουμε για 15 λεπτά περίπου σε χαμηλή φωτιά να δέσει η σάλτσα μας.αφαιρούμε τη σκελίδα του σκόρδου και

παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά μας και μόλις είναι έτοιμα σερβίρουμε με λίγο τριμμένο τυράκι.

καλή απόλαυση!!!!

 










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο