ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΑΛΕΙΜΜΑ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ

 Εύκολα κριτσινακια που όλοι θα τα λατρέψουν!.Ιδανικό σνακ για το σχολείο αλλα και για ένα κρασάκι.





Υλικα:
1 φύλλο σφολιάτας 
3κ.σ. αλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης με καρότο και ντομάτα της tradifresh 
3κ.σ. φέτα τριμμένη
Ελάχιστο μαύρο πιπέρι προαιρετικά 
Λίγο αυγο με γάλα για το τέλος
Σουσάμι 






Διαδικασία:
Απλώνουμε το αλειμμα κ τη φέτα πάνω στη σφολιατα.κοβουμε στη μέση το φύλλο και έπειτα σε λωρίδες πάχους περίπου 1,5 εκ.
Στριφογυρνάμε τη κάθε λωρίδα και απλωνουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Αλοιφουμε με αυγο και γάλα και πασπαλίζουμε με το σουσαμι.
Ψήνουμε περίπου 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°.






Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε όποια  γεύση εμείς επιθυμούμε ,δεν αλλάζει το αποτέλεσμα μόνο ελαφρώς η γεύση.αυτο που έβαλα εγώ έχει μια ελαφριά καυτερή επιγευση καθώς περιέχει κ πράσινη καυτερή πιπεριά.

Καλή απόλαυση!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο