ΥΓΙΕΙΝΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

 Φανταστικά τρουφάκια, σούπερ υγιεινά, φραουλένια και χωρίς καθόλου ζάχαρη! 

Εχω χρησιμοποιήσει μόνο μέλι ανθέων της TRISILIA natural products και έχουν γίνει όνειρο! 

Πάμε να δούμε τη συνταγή. 

Υλικά:

  • 200γρ. Φρέσκιες φράουλες
  • 70γρ. γρ. πούδρα αμυγδάλου
  • 80 γρ. τριμμένο ινδοκάρυδο
  • 4-5 κ.σ. νιφάδες βρώμης, ανάλογα ποση υγρασία εχουν οι φράουλες
  • 2 κ.σ. μέλι ανθέων TRISILIA natural products
  • Λευκή κουβερτούρα
  • Τριμμένο φυστίκι Αιγίνης



Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά τις φράουλες, τις σκουπίζουμε σχολαστικά να φύγει όλη η υγρασία και τις αλέθουμε στο μπλέντερ να γίνουν πουρές.

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά κρατώντας λίγο από τη βρώμη, ίσως να χρειαστεί μόνο 4 κ.σ. για να σφίξει το μίγμα. 

Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο ζουμερές ειναι οι φράουλες που θα χρησιμοποιήσετε.

Βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει και να πλάθεται το μίγμα σε μπαλίτσες.


Βγαίνουν 15 τρουφάκια μεσαίου μεγέθους. 

Βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσουν λίγο ώστε να μη κολλάνε και τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα.

Κατευθείαν πασπαλίζουμε με τριμμένο φυστίκι Αιγίνης για να κολλήσει και διατηρούμε στο ψυγείο. 


Μπορείτε να βρείτε το μέλι ανθέων που χρησιμοποίησα για τη συνταγή αυτή στον ιστότοπο της Trisilia natural products : 

https://www.trisilia.com/

και στο προφιλ της στο Instagram:

https://instagram.com/trisilia_naturalproducts?igshid=103xdjxh1pu3o

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο